Fitness Termek - Gilda MAX Mozgásközpontok

Fitness Termek Budapest

Gilda Max Hermina Tower Felhúzó verseny

2014. december 15. 12:07 - Gilda Max

Gilda Max Hermina Tower Felhúzó verseny

 

Újabb remek estén vagyunk túl! A Gilda Max Hermina Tower Felhúzó verseny remekül sikerült, erős mezőny, bátor versenyzők és neves bírói gárda gyűlt össze a Hungária körúti termünkben. Nick Árpád, Sevcsik János, Penkó Gábor és Bodnár István "Dínó" személyében az erőemelés élő legendái bíráskodtak, ilyen illusztris társaságban pedig nem volt gond a motivációval.

A lányoknál 4, a fiúknál 14 versenyző állt a rúd elé és tette próbára erejét és kitartását. A nőknél egy kategória, míg a férfiaknál 2 kategóriában indulhattak a versenyzők. Fantasztikus egyéni rekordok születtek, a lányoknál mindenki megemelte a saját testsúlyának legalább 120 %-át, míg a fiúknál (mondjuk inkább, hogy harcedzett férfiaknál) ez a szám túllépte a bűvös 200 %-ot!
Hogy mennyire felkészültek voltak a versenyzők, és komolyan vették a küzdelmet, azt az is bizonyítja, hogy a lányoknál 16 emelésből 14, a férfiaknál 42 emelésből 38 volt sikeres! A lányok összesen 726.5 kg-ot, a férfiak 6395 kg-ot emeltek a sikeres kísérletek során, a csapat összteljesítménye 7121.5 kg! Ne felejtsük, nem profi versenyzőkről beszélünk, hanem lelkes amatőrökről, akik munka, család, iskola és egyéb kötelezettségek mellett az élet eme területén is a tökéletességre törekszenek.
A nők közt volt anya - lánya küzdelem, a Gilda személyzete is kitett magáért, mert jó szokásukhoz híven megint sikeresen képviseltették magukat a versenyen. 

A Felhúzó versenyen megtisztelt minket Nick Árpád a többszörös magyar bajnok, világ- és Európa-bajnok sportoló, Guiness rekorder erőművész. 60 évesen Nick Árpád WPC bírók felügyelete mellett 210 kg-os felhúzással beállította saját világcsúcsát.. Hihetetlen élmény volt mindezt testközelből végignézni, hatalmas vastaps üdvözölte ezt a fantasztikus teljesítményt. 
És végül az eredménylista, mely a Wilks táblázat alapján került kiszámításra.

Nők:
1. Ildikó Besenyei 72.5 kg
2. Gabriella Balogh 80 kg
3. Martonne Toth Éva 84 kg
4. Adri Ksá Hajdú 70 kg


Férfiak -85 kg:
1. Riczák Dávid 210 kg
2. Bali Imre 195 kg
3. Sinkovits Alex 195 kg
4. Jósvai János 175 kg
5. Szvetnyik József 180 kg
6. Buláth Kristóf 175 kg
7. Miklós Előd 160 kg
8. Hujber János 165 kg
9. Rubóczki Krisztián 160 kg


Férfiak + 85 kg:
1. Orbán Dávid 230 kg
2. Szikora Ferenc 240 kg
3. Piry András 200 kg
4. Gajdár Tamás 150 kg
5. Bákai Csaba 120 kg

Remekül sikerült a felhúzó verseny a Gilda Max Hermina Towersben. Kiváló hangulat, sztárvendégek és fantasztikus sportteljesítmények.Mindenkinek jár a hatalmas gratuláció, kiváló este volt.

Az 1. helyezett: 5 alkalmas átjárható bérletet, GildaMax hátizsákot, érmet, kupát, csokit, csuklószorítót,L-carnitine italt kapott,

a 2. helyezett: törölköző, érem, csoki, ital, shaker, cs. szorító, Sneakerz ajándékutalvány,

a 3. helyezett: Monster póló, shaker, ital, csoki, cs. szorító, Sneakerz ajándékutalvánnyal lett gazdagabb. És persze az élménnyel.

Reméljük, a 2015-ös év is hasonló sikerekben gazdag lesz, és folytatni tudjuk most már hagyománynak mondható versenysorozatunkat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gildamaxfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr486984523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása