Fitness Termek - Gilda MAX Mozgásközpontok

Fitness Termek Budapest

Gyerek sikerek a Gilda Max SE

2014. december 03. 12:54 - Gilda Max

Gyermekfitness sikerek a Gilda Max SE-ben

November 30-án rendezték meg a II.Fitness Ajándék Kupa-t.


Egyesületünk fitnesses növendékei -bár kis létszámban- de annál sikeresebben képviselték a Gilda Max Sportegyesületet.


Két győzelmet is szereztünk. Tanítványaim, a 2008-as születésű Horváth Miránk kategóriájának bajnoka lett, valamint Erdei Virág is a dobogó csúcsára állhatott a 10-11 évesek között.


Badar Viktória, az előkelő 3.helyet szerezte meg magának a 2006-ban születettek között. Ezen a hétvégén zárul a versenyzők őszi szezonja. A hétvégi megmérettetésen az említett három versenyző, valamint Trexler Janka és Pap Alexandra is indulnak(ők 2 héttel ezelőtt egy 3.és 4.hellyel zártak pályafutásuk első versenyén). 
Már a Karácsony előtt megkezdjük a felkészülést a következő évadra. Számos tehetséges kiscsajszi edz nálunk szorgosan, hogy ők is kiválóságaivá válhassanak egyesületünk fitness szakágának! Büszke edző vagyok, hiszen mindegyik egytől egyig egy cuki kis jellem; igazi szeretnivaló, szorgos tanítványok!

Mile Szilvia
Gilda Max vezetőedző-helyettes
Gilda Max SE fitness szakágvezető
Cosmopolitan Hungary blogger
Személyi edző

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gildamaxfitness.blog.hu/api/trackback/id/tr936954229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása